Domus Pedi


Lippelostraat 76 1840 Malderen Londerzeel
0468 48 44 88 Klik om te bellen

Over Domus Pedi

Waarom is Domus Pedi de beste keuze voor jou?

Heb je het moeilijk om je te verplaatsen? Geen nood, Domus Pedi komt bij jou aan huis. Ik werk in een vrij ruime regio, dus ook buiten Londerzeel en de deelgemeenten.

Ik ben Dominique, naast mijn werk als onthaalbediende doe ik ondertussen bijna vijf jaar gespecialiseerde voetverzorging aan huis. Ik zie het een beetje als een uit de hand gelopen hobby; ik doe dit werk ongelooflijk graag en haal er veel voldoening uit, vooral als ik iemand van zijn pijn of ongemak kan verlosssen.

In de eerste plaats vind ik het belangrijk dat elke cliënt zich bij mij op zijn gemak voelt, op mij kan rekenen en vertrouwen. Een uitgebreide anamnese en analyse staan garant voor een volledige verzorging op maat. Voor elk huidtype of voetprobleem gebruik ik een aangepaste verzorgingsmousse van Footlogix en als kers op de taart wordt elke behandeling afgesloten met een weldoende gratis relaxerende voetmassage. Onze voeten dragen immers heel ons lichaam, dus verdienen ze de beste zorgen!

Bijleren en mee zijn met de evolutie in de voetzorg is voor mij een must. Zo volg ik op regelmatige basis cursussen. De bijscholing die ik in september 2021 startte aan Artevelde Academy van Artevelde Hogeschool in Gent heb ik in juni 2022 met vrucht beëindigd. Deze bijscholing is de voorbereiding op de toekomstige paramedische erkenning van de gespecialiseerd voetverzorger en nieuwe beroepstitel. Verandering waar ik volledig achter sta en die de voetzorg alleen maar ten goede kan komen. Want jij bent een kwalitatieve voetzorg meer dan waard!

Kijk ook alvast eens op mijn website www.domuspedi.be

Tot binnenkort en hartelijke groet,

Dominique

Domus Pedi in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Domus Pedi

Domus Pedi

Domus Pedi


Lippelostraat 76 1840 Malderen Londerzeel
0468 48 44 88 Klik om te bellen