Calza Pedicure


Bloemenplein 13 2200 Herentals
0474628470 Klik om te bellen

Over Calza Pedicure

Waarom is Calza Pedicure de beste keuze voor jou?

De wereld ligt aan je voeten!

Bij de eerste afspraak krijg je gratis een voetanalyse en heb je een probleem dan zoek ik uit hoe ik je kan helpen.  Aangezien ik nog een fulltime dagjob heb behandel ik 1 klant per avond op weekdagen of op zaterdag voormiddag, ik heb dus alle tijd voor iedere klant. Ook voor een ‘gewone’ ontspannen pedicure ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer over Calza Pedicure:

Ik haalde geen voldoening uit mijn dagjob en heb altijd iets willen doen waarbij ik anderen van dienst kon zijn.  Op mijn 40ste (het leven begint bij 40!) ben ik gestart met een pedicure opleiding in avondschool: 2 jaar 'gewone' pedicure en een specialisatiejaar.

In 2019 ben ik naast mijn fulltime jobs als merchandiser en mama van tweelingdochters, nog een eigen pedicurepraktijk gestart in bijberoep. Voor mij is dit pure ontspanning en ik kan er nog iemand mee helpen dus ideale combinatie!

Neem zeker een kijkje op de website:

www.calzapedicure.be of zoek ons op facebook!

Ik werk in bijberoep, daarom ben ik overdag moeilijk telefonisch bereikbaar. Reserveer best online, bel na 15h of spreek iets in op mijn antwoordapparaat en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Wat kan Calza Pedicure je bieden?

Je kan bij mij terecht voor een standaard verzorging, een gespecialiseerde verzorging (bv als je last hebt van ingegroeide nagels, likdoorns, overmatige eelt, blaren, ...). Wil je liever zalig verwend worden met een spa behandeling: voetbad, scrub, verzorging, masker en massage? Of heb je graag een mooie gellak op je teennagels? 

Wie gingen je voor?

Mijn cliënteel bestaat uit zowel mannen als vrouwen, mensen met probleemvoeten of mensen die simpelweg houden van verzorgde voeten.

Calza Pedicure in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Calza Pedicure


Bloemenplein 13 2200 Herentals
0474628470 Klik om te bellen