Calza Pedicure


Bloemenplein 13 2200 Herentals
0474628470 Klik om te bellen

Over Calza Pedicure

Waarom is Calza Pedicure de beste keuze voor jou?

De wereld ligt aan je voeten!

Bij de eerste afspraak krijg je gratis een voetanalyse en heb je een probleem dan zoek ik uit hoe ik je kan helpen. Ik werk enkel op afspraak zodat ik mijn tijd kan nemen voor iedere klant.

Meer over Calza Pedicure:

Ik haalde geen voldoening uit mijn dagjob en heb altijd iets willen doen waarbij ik anderen van dienst kon zijn. Op mijn 40ste (het leven begint bij 40!) ben ik gestart met een pedicure opleiding in avondschool: 2 jaar 'gewone' pedicure en een specialisatiejaar.

In 2019 ben ik naast mijn fulltime job als merchandiser en mama van tweelingdochters, nog een eigen pedicurepraktijk gestart in bijberoep. Voor mij is dit pure ontspanning en ik kan er nog iemand mee helpen dus ideale combinatie!

in 2023 besloot ik om fulltime voor mijn pedicure praktijk te gaan!

Neem zeker een kijkje op de website:

www.calzapedicure.be of zoek me op facebook!

Telefonisch ben ik moeilijk bereikbaar maar spreek iets in en ik bel je gegarandeerd terug! Je kan ook heel gemakkelijk online reserveren.

Wat kan Calza Pedicure je bieden?

Je kan bij mij terecht voor een standaard verzorging, een gespecialiseerde verzorging (bv als je last hebt van ingegroeide nagels, likdoorns, overmatige eelt, blaren, ...). Wil je liever zalig verwend worden met een spa behandeling: voetbad, scrub, verzorging, masker en massage? Of heb je graag een mooie gellak op je teennagels? Wat dacht je van een voetreflexmassage?

Wie gingen je voor?

Mijn cliënteel bestaat uit zowel mannen als vrouwen, mensen met probleemvoeten of mensen die simpelweg houden van verzorgde voeten.

Calza Pedicure in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Calza Pedicure

Calza Pedicure

Calza Pedicure


Bloemenplein 13 2200 Herentals
0474628470 Klik om te bellen