Beauty&body


nachtegaalstraat 35 2400 Mol
0468/232851 Klik om te bellen

Over Beauty&body

Waarom is Beauty&body de beste keuze voor jou?

Bij Beauty&body kunt u uw voeten eens lekker in de watten leggen . kunt u niet naar de salon komen dan kom ik bij u aan huis . ik ben gediplomeerd pedicure , ik heb veel ervaring met de oudere voet en heb onlangs een opleiding oncologische voetverzorging gedaan . ook de behandeling van ingegroeide nagels en eeltpitten zijn geen probleem voor mij . Geniet ook eens bij ons van een spa pedicure .

Meer over Beauty&body:

Bij Beauty&body kunt u niet alleen terecht voor pedicure maar ook voor manicure , ontharen , spraytan en massage . ik heb een opleiding gedaan voor massage bij mensen met kanker , deze massage wordt gegeven zonder druk en voor iedereen geschikt dus bied ik deze ook aan als relaxatie massage . heeft u liever een stevige diepte massage dan kunt u bij ons terecht voor de klassieke zweedse massage .

Wat kan Beauty&body je bieden?

Bij schoonheidssalon Beauty & Body in Mol kan je terecht voor een heuse beauty treatment. Van pedicure tot spray tan tot massage. Wilma zorgt voor een echt ‘feel good moment’ in een huiselijke omgeving. Ook kankerpatiënten kunnen bij haar terecht voor een relaxerende massage .

Foto's

Beauty&body in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Logo Beauty&body

Beauty&body

Beauty&body


nachtegaalstraat 35 2400 Mol
0468/232851 Klik om te bellen