Beauty by Nunzia


Aan huis 13 3630 Mechelen-aan-de-Maas
0499 43 32 45 Klik om te bellen

Over Beauty by Nunzia

Dag iedereen,

Graag wil ik mezelf even voorstellen
Ik ben Nunzia Convertino, geboren en getogen in Maasmechelen. Ik heb mijn studies als schoonheidsspecialiste beëindigd in 2008 waarna ik ben gaan verder studeren als leraar en het diploma in 2014 heb behaald. 
Ik heb als schoonheidsspecialiste ook bij verschillende schoonheidssalons gewerkt en als leerkracht schoonheidsspecialiste / Gespecialiseerde voetverzorger (Medische voetverzorging) les gegeven.
Naast het lesgeven als gespecialiseerde voetverzorger vond ik dat mijn andere kennis als schoonheidsspecialiste iets meer mocht betekenen.
Hierdoor heb ik besloten om zelfstandige te worden op 01-10-2020. 
Mijn keuze om aan huis te komen is gegroeid doordat er meer en meer vraag naar was, dit kan perfect en is ideaal voor mindermobiele personen als voor ouderen. Het is niet enkel voor deze personen voordelig maar voor iedereen. Geen stress om te parkeren, nooit te laat komen, kortom genieten in uw eigen zetel.
Doordat ik aan huis kom is mijn aanbod beperkt omdat ik niet alles kan meebrengen. Voor Manicure, Pedicure en Ontharingen kom ik bij jullie aan huis.
Een kleine tip voor de anderstalige , hebben jullie een mama, papa, nonna, nonno, zia, zio,… die enkel Italiaans spreekt, geen enkel probleem! ik spreek vloeiend Italiaans.
Zo, nu weten jullie al wat meer over mezelf.  Willen jullie een afspraak geen probleem contacteer me via telefoon 0499433245  email, beautybynunzia@hotmail.com. Kijk gerust op mijn Facebookpagina voor de prijslijst. fb.com/beautybynunzia

Schoonheidsspecialiste aan huis

Foto's

Beauty by Nunzia in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Beauty by Nunzia


Aan huis 13 3630 Mechelen-aan-de-Maas
0499 43 32 45 Klik om te bellen