Beauty by Bo


Peter Benoitlaan 11 2630 Aartselaar
0487 14 35 60 Klik om te bellen

Over Beauty by Bo

Meer over Beauty by Bo:

Als gediplomeerde verpleegkundige heb ik een grote bagage van de anatomie en fysiologie van het lichaam waaronder dus ook één van onze belangrijkste lichaamsdelen:de voeten. Mijn specialisaties zijn ruim gaande van de diabetische voet, kloven, hardnekkig eelt, traumanagels, schimmels, enz. Na iedere behandeling is er een deugddoende massage die je even van de drukte haalt en je volledig in zen-modus brengt,

Wat kan Beauty by Bo je bieden?

Sinds kort hebben wij een nieuwe behandeling, namelijk de Keratolytic pedicure. Hierin worden de voeten met een speciale creme en scrub behandelen en ingewikkeld, waarin nadien met een holle scalpel alle soorten eelt en eeltpitten in 1 ruk verwijderd worden, deze worden als het ware een fijne pap die gewoon verdwijnen als sneeuw voor de zon. Kom het uitproberen je zal versteld staan door je zachte voeten nadien!

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn van alle leeftijden, jong of oud, voetjes zijn heilig bij ons en krijgen de beste zorgen! Ben je moeilijk te been, heb je geen vervoer? Laat dan de pedicure tot bij jou komen! Ik bied ook een extra dienst aan om aan huis te komen!

Beauty by Bo in het kort

Pedicure aan huis

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Beauty by Bo


Peter Benoitlaan 11 2630 Aartselaar
0487 14 35 60 Klik om te bellen