Beautify by Laura


Vrijgezellenstraat 4 2160 Wommelgem
0495 22 97 05 Klik om te bellen

Gespecialiseerde pedicure en manicure
Nagelherstelling en nagelbeugels
Ingegroeide nagels, likdoorn, overmatige eelt

Over Beautify by Laura

Als mama van twee dochters, zie ik elke dag de wonderen van voeten. Ze leggen duizenden kilometers af om mijn twee energetische dames steeds op de juiste plek te brengen. Ze dragen en ondersteunen hen. Letterlijk. Conclusie? Voeten krijgen het hard te verduren. Hier sta jij net als vele anderen mogelijks te weinig bij stil met kloven, schimmelnagels, eelt of andere voetproblemen als gevolg.

Houden pijnlijke voeten jou tegen? Als gecertificeerde voetspecialist, ben ik ervan overtuigd dat ik jouw voeten en zo ook je algemene welzijn kan verbeteren.

Bij ‘Beautify by Laura’ staat persoonlijke aandacht centraal. Pedicures, orthopedische behandelingen, nagelcorrecties... Zie jij het bos door de bomen niet meer of weet je niet welke voetverzorging je nodig hebt? Dankzij mijn opleidingen en certificaten kan ik exact bepalen welke voetverzorging aan de orde is. Na de behandeling leg ik je bovendien uit hoe je jouw voetverzorging zelf kunt onderhouden.

Daarvoor selecteerde ik zorgvuldig kwalitatieve verzorgingsproducten die je ook thuis kunt gebruiken.

Ik ben ervan overtuigd dat je versteld zal staan van het verschil dat een goede voetverzorging kan maken. Benieuwd hoe het voelt om opnieuw met stralende voeten de deur uit te gaan?

Foto's

Certificeringen

Gespecialiseerd voetverzorger

Handverzorging

Onze locatie

Logo Beautify by Laura

Beautify by Laura

Beautify by Laura


Vrijgezellenstraat 4 2160 Wommelgem
0495 22 97 05 Klik om te bellen