sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Beukenhoflaan 57
    3500 Hasselt
  • 0478276880

Schoonheidssalon Roxabelle

Waarom is Roxabelle de beste keuze voor jou?

Jou voeten dragen jou je hele leven, het is dus heel belangrijk om er ook heel je leven zorg voor te dragen door regelmatig een pedicure te laten doen. Heb je pijnlijke voeten owv een eeltpit, eksteroog, kloven, ingegroeide nagels of heb je kalknagels, schimmelnagels, lepelnagels, tunnel nagels,... dan ben je bij Roxabelle aan het juiste adres! Roxabelle is gespecialiseerd in nagelcorrectie!

Meer over Roxabelle:

Als eigenaar van Roxabelle voer ik alle behandelingen zelf uit, zo kan elke klant er zeker van zijn dat ook telkens dezelfde persoon de pedicure uitvoerd. Ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd pedicure en nagelstyliste. Het doel bij Roxabelle is om problemen op langdurig op te lossen en nieuwe aandoeningen te voorkomen.

Wat kan Roxabelle je bieden?

De producten die worden gebruikt voor de pedicure zijn van het merk Pronails en zijn zeer effectief. Ook zijn de producten verkrijgbaar in het salon, om de nazorg thuis verder te zetten.

Wie gingen je voor?

Zowel vrouwen, mannen als kinderen kunnen bij Roxabelle terecht voor een pedicure. In het geval van kinderen onder 12 jaar zal er geen volledige pedicure uitgevoerd en aangerekend worden maar enkel de behandeling voor de aandoening. Elke behandeling wordt gecombineerd met een leuke babbel!Schoonheidssalon Roxabelle in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee