sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hadewychlaan 64
    3500 Hasselt
  • 0498852970
  • Website

Lotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicure

Waarom is Lotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicure de beste keuze voor jou?

Hallo allemaal! Ik ben Lotte, en ben medisch pedicure. Na jarenlang ervaring in zowel binnen- als buitenland heb ik besloten mijn eigen zaak te openen. Ik werk momenteel als medisch pedicure in 3 verschillende woonzorgcentra, dus je kan wel stellen dat ik risicovoeten (diabetis, bloedverdunners,...) gewoon ben! Likdoorns, kalknagels, schimmelnagels, huidschimmels, ingegroeide teennagels,.. . Veel mensen schamen zich vaak om met deze kwalen hun voeten aan een vreemde voor te stellen. Wees aub gerust, ik zie dit op dagelijkste basis en schrik zelden nog. Blijf dus niet met pijn of klachten lopen en laat mij je verder helpen! Verder heb ik mijn eigen instituut (Hadewychlaan 64, 3500Hasselt) en ga ik ook nog bij de mensen aan huis. Wil je naast je voetverzorging ook nog graag lekker ontspannen met een andere verzorging? Ook dat is mogelijk, daar ik naast pedicure, ook schoonheidsspecialiste ben met tal van verzorgingen! Hopelijk zien we elkaar snel! Liefs, Lotte

Meer over Lotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicure:

Mijn grootste doel is dat mensen ontspannen naar huis kunnen. Een leuk babbeltje, of net een uurtje even 'zen'. Ik ben manager geweest van een wellness inn een wellness hotel in Oostenrijk, dus ik vind de ontspannen vibe die hierbij gepaard gaat, ontzettend belangrijk.

Wat kan Lotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicure je bieden?

Verder werk ik met de producten van Jojoba Care, een klein Belgisch bedrijfje dat zich situeert in Drongen. De producten zijn allemaal op plantaardige basis en er wordt gewerkt met de meest natuurlijke ingrediënten. Ongelooflijk aangenaam op de huid, met minimale kans op reactie! Geweldige geur, van de natuurlijke bloemen of planten extracten!

Wie gingen je voor?

Als cliënteel heb ik geen specifieke doelgroep. Uiteraard heb ik veel 60+ers omdat ik in 3 woonzorgcentra werk, en veel mensen aan huis ga doen die de mogelijkheid niet meer hebben om zich te verplaatsen. In de zaak zelf heb ik een mooi gemengd cliënteel. Zowel mannen als vrouwen, jong en oud.


Foto's van Lotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicureLotte Martens schoonheidsspecialiste-Medisch pedicure in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja