sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Akkerstraat 66
    2460 Kasterlee
  • 0496/99 33 09

Pedi Nicky

Waarom is Pedi Nicky de beste keuze voor jou?

Geef uw voeten de zorg die ze verdienen. Gediplomeerd gespecialiseerde voetzorg (medische pedicure in de volksmond). Maak uw afspraak telefonisch of online via FB bij Nicky skincoach. Ook voor een heerlijke gelaatsverzorging, manicure of ontharing kan u bij mij terecht. Ook gespecialiseerd in de mannenhuid.

Meer over Pedi Nicky:

In de eerste plaats, is de klant koning en proberen wij u vooral een fijne ervaring te bezorgen tegen een eerlijke prijs.

Wat kan Pedi Nicky je bieden?

De producten die we gebruiken zijn van topkwaliteit met oog voor natuurlijke ingrediënten. Onze mannenlijn is een uitsluitend aan de mannenhuid aangepaste lijn. Men3 (100% Belgisch) en 4voo Benelux. Voor de dames Gérard’s en het Belgische pronails.

Wie gingen je voor?

Mond aan mond reclame is de beste reclame die er is. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn en een correcte behandeling krijgen voor een correcte prijs. U blij en ik ook blij. Maak een afspraak en overtuig u van de kwaliteit van een behandeling en vergeet vooral niet, vertel het voort. Liefs NickyPedi Nicky in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee