sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Dijleweg 10
    2820 Rijmenam
  • 0475/97.15.15
  • Website

Pedicure Myriam

Waarom is Pedicure Myriam de beste keuze voor jou?

Laat je voeten niet in de kou staan ! Onze voeten dragen immers ons lichaam heel ons leven lang. Voor een goede conditie van uw voeten gaat u daarom best regelmatig langs bij een gespecialiseerde voetverzorger zoals Myriam Verlinden.

Meer over Pedicure Myriam:

Toen ik onlangs stage liep tijdens mijn studie voor gespecialiseerde voetverzorger was ik blij verrast dat voetverzorging bij vele mensen echt wel een noodzaak is ! Ik kon niet snel genoeg beginnen om voeten van mensen gezond te houden en te verlossen van pijnklachten. Zowel aan huis als in een praktijk kan er een afspraak gemaakt worden. Mijn streven in de toekomst is door veel ervaring op te doen en heel regelmatig bijscholingen te volgen steeds het beste van mezelf te geven!

Wat kan Pedicure Myriam je bieden?

desinfecteren van voeten - nagels knippen - nagelomgeving verzorgen - verwijderen van eelt, kloven en likdoorns/eksterogen - behandelen van schimmelnagels, zwemmerseczeem, diabetesvoet, kalknagels, ingegroeide nagels - aanbrengen van nagelreconstructie, nagelbeugeltechniek, orthese

Wie gingen je voor?

Mijn missie is om mijn jonge en oudere klanten na een behandeling opnieuw op wolkjes te laten lopen ! Waar ik graag aan huis zal komen is in de regio Mechelen, Bonheiden, Rijmenam, Keerbergen, Peulis, Muizen en Hever.


Foto's van Pedicure MyriamPedicure Myriam in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja