sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Kolkstraat 22
    2480 Dessel
  • 0477/97.60.24
  • Website

Salon LilyRose

Waarom is LilyRose de beste keuze voor jou?

Een rustgevend gevoel, ontspanning, relax, een ‘ik’-momentje …. daar kom je voor.
Mijn missie is om jou wens te vervullen, jou te laten genieten van de behandelingen, jou te laten vertrekken met een ontspannen gevoel, helemaal ‘zen’.
Voel je thuis in mijn salon!!

Meer over LilyRose:

Onze voeten krijgen dagelijks veel te verduren, en kunnen af en toe wel wat extra aandacht gebruiken. Ik help je graag verder om ze in de watten te leggen, met of zonder klachten zoals eelt en likdoorn. Bij LilyRose krijg je een persoonlijke behandeling, op maat!

Sinds kort werk ik bij een ingegroeide nagel, tunnelnagel of één van de vele andere probleemnagels met sculpture gel. De ideale oplossing! In enkele behandelingen maken we kortaf met die pijnlijke ingegroeide nagel, rechten we jou tunnelnagel en nog veel meer. Wacht daarom niet te lang en laat tijdig je voeten behandelen. Je hebt er immers maar 2!

Heb je last van kloven of droge voeten? Hiervoor heb ik dé oplossing, een SPA smoet voetverzorging. Graag verwen ik jou met deze hemelse wellness behandeling en kan jij met zijdezachte voeten buiten wandelen.

Naast voetverzorging kan je ook voor andere behandelingen terecht bij LilyRose. Maak kennis met de producten van smoet. door een relaxerende gelaatsverzorging of een ontspannen manicure. Ook voor medical taping staat LilyRose paraat.

Wat kan LilyRose je bieden?

Bij LilyRose stap je ontspannen buiten, helemaal relax!!

~ gespecialiseerde voetverzorging

~ gespecialiseerde handverzorging

~ colorgel

~ gelaat

~ enkel natuurlijke producten!


Foto's van Salon LilyRoseSalon LilyRose in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja