sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoge kouter 32
    8790 Waregem
  • 0473534466

pedicure JATO

Waarom is pedicure JATO de beste keuze voor jou?

Elke klant is een klant en zal ik altijd met alle zorg behandelen of er nu veel of weinig aan de voet is. Een persoonlijk contact en altijd ruimte voor een uitgebreide babbel en behandeling. Aankoop van producten mogelijk die je niet zomaar in de winkel kan krijgen.

Meer over pedicure JATO:

Gespecialiseerde voetverzorging: basis pedicure, uitgebreide voetmassage en gelish Behandeling van eeltpitten, eeltplekken, ingegroeide nagels, kalknagels, schimmelnagels, kloven en andere pijnlijke aandoeningen. Preventief: het voorkomen van voetaandoeningen. Curatief: het niet-invasief behandelen van nagel - en huidaandoeningen van de voet Adviserend: betreffende optimale hygiëne en voetcomfort

Wat kan pedicure JATO je bieden?

In het salon werk ik op ergonomische manier voor de klant zeker als je een poosje in mijn stoel moet vertoeven voor je behandeling. Ook voor mensen die minder mobiel zijn kom ik zeker langs bij hen thuis na telefonisch contact. De service die ik wil bieden aan mijn klanten is comfort en hulp.

Wie gingen je voor?

Alle klanten zijn welkom bij mij. Als ik iemand over de vloer krijg die ik om welke reden dan ook niet kan helpen zal ik altijd uitgebreid luisteren naar het probleem en kijken samen met de klant waar ze hier mee terecht kunnen.


Foto's van pedicure JATOpedicure JATO in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja