sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen

Pedi Cure Fordham

Waarom is Pedi Cure Fordham de beste keuze voor jou?

Beter voorkomen dan genezen, laat je voeten geregeld nazien en behandelen door een gespecialiseerd pedicure om zo toekomstige ongemakken uit te sluiten door een gepaste voetverzorging, nagelregulatie om ingroei nagels te voorkomen en nagelreparaties om traumanagels te verbergen. Ortheses om eeltpitten te voorkomen. Als ik u niet kan helpen met het voetprobleem kan ik u advies geven waar u eventueel verder geholpen kunt worden.

Meer over Pedi Cure Fordham:

Ik ben actief als gespecialiseerd pedicure die geregeld bijscholingen gaat volgen om bij te blijven bij vernieuwende technieken. Ik werk probleem oplossend om u te kunnen helpen bij uw voetproblemen maar ook voor een ontspannende pedicure kunt u bij mij terecht. Mijn klanten zeggen dat ze op wolkjes lopen na een Pedicure behandeling. Kwaliteit gaat voor kwantiteit bij mij. Koffie staat altijd klaar.

Wat kan Pedi Cure Fordham je bieden?

Nagelherstelling bij traumanagel Nagelregulatie met gel of beugel indien er last is van ingroei nagel Kleine orthese op maat gemaakt. Advies over schoenen en druk verminderde zooltjes Ook voor een mooi kleurtje of Gellak kunt u bij mij terecht.

Wie gingen je voor?

Iedereen is welkom zowel de probleemvoet als de gezonde voet. Mijn klanten zeggen dat ze op wolkjes lopen na een Pedicure behandeling. Kwaliteit gaat voor kwantiteit bij mij. Koffie staat altijd klaar.Pedi Cure Fordham in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee