sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Hellestraat 29
    9400 Appelterre
  • 0494/239846
  • Website

Senso Bellezza

Waarom is Senso Bellezza de beste keuze voor jou?

Senso Bellezza is niet gewoon zomaar een naam, het zou 'a way of life' moeten zijn. Vrij vertaald betekent het eigenlijk 'Op weg naar schoonheid'. Wie zich goed in zijn vel voelt, voelt zich ook zelfverzekerd en mooi en straalt dat dan ook uit. En dat is waar we bij Senso Bellezza naar willen streven, met aandacht voor de natuur. We werken dan ook met natuurlijke en biologisch gecertificeerde producten, die uiteraard ook doeltreffend zijn. 

Bij Senso Bellezza vinden we het ook belangrijk om voor iedereen voldoende tijd te nemen tijdens de verzorgingen. Elke klant is uniek en verdient het om rustig te kunnen genieten van die me-time!   

Senso Bellezza - de weg naar pure en natuurlijke schoonheid

Wat kan Senso Bellezza je bieden?

Heb je last van eelt, likdoorn(s), een ingegroeide nagel, kloven, schimmelnagels (kalknagel)? Dan kan je hier terecht voor een medische pedicure. Wil je jezelf gewoon graag eens laten verwennen met een voetverzorging of gellak op de tenen? Dan ben je uiteraard ook meer dan welkom!

Na een voetverzorging (medische pedicure) worden de voeten ook gehydrateerd en gemasseerd met een crème op basis van natuurlijke ingrediënten.

Ook voor andere schoonheidszorgen (gelaatsverzorgingen, manicure, gellak, ontharing, make-up, hotstonemassage) kan je hier dus terecht! 


Foto's van Senso Bellezza


Senso Bellezza in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja