sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Kapellensteenweg 281
    2910 Kalmthout
  • +32 496 22 19 25
  • Website

Gespecialiseerd Voetverzorging/Podologische Technieken Samira Verreydt

Wie is Samira Verreydt?

Samira Verreydt is gespecialiseerd voetverzorger. Samira Verreydt heeft eerst 10 jaar gewerkt in de luchtvaartsector waarna ze het roer omsloeg. In 2016 heeft Samira Verreydt het certificaat  ‘zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger’ behaald. Met dit certificaat beheerst ze naast de algemene voetverzorging ook de podologische technieken. De belangrijkste speerpunten van Samira zijn het helpen van mensen en het bestrijden van uw voetklachten. De praktijk van Samira Verreydt is gevestigd in een multidisciplinair centrum, MDC Kalmthout. In het multidisciplinaire centrum wil ze de best mogelijke zorg bieden aan iedereen die last heeft van voetproblemen of voetverzorging nodig heeft. Naast Vlaams spreekt ze ook heel goed Frans, waardoor iedereen goed geholpen kan worden.

Welke diensten biedt Samira Verreydt aan?

Voor algemene voetverzorging en podologische technieken bent u bij Samira aan het juiste adres. Onder de algemene voetverzorging valt het behandelen van eelt, eeltpitten, likdoorns, schimmelnagels en kalknagels. Onder de podologische technieken valt het behandelen van voetproblemen, ingegroeide nagels en ortheses. Voorbeelden hiervan zijn diabetische, reumatische of oncologische voetproblemen. Samira behandelt daarnaast ook orthonyxie, orthoplastie en onychoplastie. Orthonyxie is het plaatsen van een nagelbeugel om de nagel weer een mooie vorm te geven. Orthoplastie is het plaatsen van een orthese, een siliconen teenstukje die de tenen corrigeren en beschermen. Onychoplastie is een teennagelcorrectie die bijvoorbeeld wordt uitgevoerd bij schimmelnagels.

Waarom zou je voor Samira Verreydt kiezen?

Samira Verreydt wil iedereen de beste zorg bieden en staat open voor maatwerktrajecten. Voor Samira is het belangrijk om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het is voor haar van belang om u zo goed mogelijk te verzorgen. Naast de voetverzorging is het belangrijk om u zo goed mogelijk te informeren en motiveren. Op deze manier weet u precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Samira Verreydt heeft geregeld contact met psychotherapeuten, ergotherapeuten, begeleiders huisartsen, dermatologen, kinesisten en diëtisten. Op deze manier versterkt Samira de samenwerking, waardoor de klant op een zo goed mogelijke manier wordt geholpen. 


Foto's van Gespecialiseerd Voetverzorging/Podologische Technieken Samira Verreydt


Gespecialiseerd Voetverzorging/Podologische Technieken Samira Verreydt in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja