sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bloemenplein 13
    2200 Herentals
  • 0474628470
  • Website

Calza Pedicure

Waarom is Calza Pedicure de beste keuze voor jou?

De wereld ligt aan je voeten!

Bij de eerste afspraak krijg je gratis een voetanalyse en heb je een probleem dan zoek ik uit hoe ik je kan helpen.  Aangezien ik nog een fulltime dagjob heb behandel ik 1 klant per avond op weekdagen of op zaterdag voormiddag, ik heb dus alle tijd voor iedere klant. Ook voor een ‘gewone’ ontspannen pedicure ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer over Calza Pedicure:

Ik haalde geen voldoening uit mijn dagjob en heb altijd iets willen doen waarbij ik anderen van dienst kon zijn.  Op mijn 40ste (het leven begint bij 40!) ben ik gestart met een pedicure opleiding in avondschool: 2 jaar 'gewone' pedicure en een specialisatiejaar (zogenaamde 'medische' pedicure).

In 2019 ben ik naast mijn fulltime jobs als merchandiser en mama van tweelingdochters, nog een eigen pedicurepraktijk gestart in bijberoep. Voor mij is dit pure ontspanning en ik kan er nog iemand mee helpen dus ideale combinatie!

Neem zeker een kijkje op de website:

www.calzapedicure.be of zoek ons op facebook!

Wat kan Calza Pedicure je bieden?

Mijn hoofdzaak is pedicure maar ook voor een esthetische manicure of gellak (geen gelnagels) kan je bij mij terecht. 

Wie gingen je voor?

Mijn cliënteel bestaat uit zowel mannen als vrouwen, mensen met probleemvoeten of mensen die simpelweg houden van verzorgde voeten en/of handen. Iedereen is welkom!Calza Pedicure in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee