sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Bloemenplein 13
    2200 Herentals
  • 0474628470
  • Website

Calza Pedicure

Waarom is Calza Pedicure de beste keuze voor jou?

De wereld ligt aan je voeten! Als pas afgestudeerde pedicure neem ik volop mijn tijd voor jouw voeten. Bij de eerste afspraak krijg je gratis een analyse en heb je een probleem dan zoek ik uit hoe ik je kan helpen, ik leer ook nog alle dagen bij.Aangezien ik nog een fulltime dagjob heb behandel ik 1 klant per avond op weekdagen of op zaterdag voormiddag, ik heb dus alle tijd voor iedere klant. Ook voor een ‘gewone’ ontspannen pedicure ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer over Calza Pedicure:

Ik ben in juni 2019 afgestudeerd als pedicure en in september start ik nog een specialisatiejaar (de zogenaamde medische pedicure). Dus als ik je probleem niet zelf kan oplossen kan ik je misschien als testcase gebruiken voor mijn opleiding en dan is je behandeling gratis. Heb je bv continu last van ingegroeide nagels dan kan je misschien wel een beugel op je nagel gebruiken en kan ik ervaring opdoen.

Wat kan Calza Pedicure je bieden?

Mijn hoofdzaak is pedicure maar ook voor een esthetische manicure, plaatsing van gellak (geen gelnagels) of het ontharen van je benen en/of oksels kan je bij mij terecht. Ik heb nl ook een diploma schoonheidsspecialiste op zak.

Wie gingen je voor?

Mijn cliënteel bestaat uit zowel mannen als vrouwen, mensen met probleemvoeten of mensen die simpelweg houden van verzorgde voeten. Iedereen is welkom!Calza Pedicure in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee