sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Oostveld 82
    9940 Sleidinge
  • 0471960063
  • Website

Love your feet

Waarom is Love your feet de beste keuze voor jou?

Uw voeten leggen dagelijks heel wat meters af. Professionele voetverzorging helpt om ze gezond te houden en verlost u van eventuele klachten zoals: Eelt,likdoorns,kloven,ingegroeide nagels, schimmelnagels, dun frezen kalknagels en andere pijnlijke problemen. Bij mij zijn uw voeten in goede handen! Laat u voeten verwennen en maak gerust een afspraak bij Love your feet. Je kan mij ook volgen op mijn FB pagina Medische pedicure Silvie.

Meer over Love your feet:

Medische pedicure in mijn praktijk. Aan huis voor minder mobiele mensen in een straal van 10km.

( Met de Covid 19 maatregelen wordt alles nog eens extra goed gereinigd en gedesinfecteerd, verplicht handen te ontsmetten, verplicht mondmasker te dragen, Gelieve voor in mijn praktijk een eigen badhanddoek mee te brengen als bescherming voor in de pedicure stoel. Bedankt voor jullie begrip)

Wat kan Love your feet je bieden?

  • Ik werk met een professioneel nat freestoestel. Je kan bij love your feet ook terecht voor: *nagels lakken na een Medische pedicure *Wond en/of viltverband *Nagelbeugel *Silicone ortheses *Aparte behandelingen *Wrattenbehandeling en verband *LCN Wilde-Pedique (nagelprothese) *Wellness pedicure met paraffine pakking of masker *cadeaubon te verkrijgen * Producten te verkrijgen zoals voetcreme van Gehwol, klovenzalf, product voor schimmelnagels en kalknagels, Dadi'Oil, Bio-Sana houten voetrasp, ...

Wie gingen je voor?

De klanten komen tevreden naar buiten en lopen terug op wolkjes! Ze genieten ook van een korte voetmassage na de Medische pedicure. In de praktijk kan je ook genieten van een kopje koffie tijdens een Medische pedicure ( voorlopig met de Covid 19 maatregelingen wordt er geen koffie geserveerd)


Foto's van Love your feet


Love your feet in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja