sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Fr. Schoevaersstraat 23
    1910 Nederokkerzeel
  • 0474/321 386

't Voetbelang

Waarom is 't Voetbelang de beste keuze voor jou?

Als gespecialiseerde voetverzorgster kan je bij mij terecht voor: eelt, eeltpitten en eksterogen verwijderen, ingroeiende nagels behandelen, nagels knippen en nagelwallen onderhouden. Naast deze klassieke behandeling kan je bij mij terecht voor: ortheses op maat, anti-drukverbanden, aanpak van eventuele aanwezige nagelziekten (o.a. schimmels), reparatie van traumanagels. De verzorging wordt afgesloten met een deugddoende massage. Ik werk voornamelijk met de producten van Footlogix; die ook bij mij kunnen worden aangekocht.

Meer over 't Voetbelang:

Het is mijn bedoeling om u op wolkjes door het leven te laten stappen zonder pijn. Afwijkingen van de voet of tenen kunnen ook een grote rol spelen in deze pijn. Ik zoek samen met u naar een oplossing en indien nodig verwijs ik u door naar arts, dermatoloog of podoloog. Ik volg regelmatig bijscholingen zodat ik op de hoogte blijf van de laatste nieuwe technieken en materialen om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat kan 't Voetbelang je bieden?

Iedereen is welkom, jong & oud, man of vrouw, van basis voetbehandeling tot voetproblemen.   U bent van harte welkom in mijn thuispraktijk, na afspraak.   

Indien u het wenst, kom ik tot bij u thuis. 't Voetbelang in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja