sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rozenlaan 43-1
    9630 Munkzwalm
  • 0471-60 54 13
  • Website

Beauty Care Professional

Waarom is Beauty Care Professional de beste keuze voor jou?

Your body deserves more! Ik heb me de laatste jaren bijgeschoold in de medische sector. Ik heb ook de opleiding Kanker Beauty Professional gevolgd in het Ifpc. En kan hiervoor een terugbetaling voorzien voor mensen die in behandeling zijn voor kanker of hebben gehad. Door mijn kennis en ik gebruik zeer goed kwalitatieve producten.

Meer over Beauty Care Professional:

Ik werk alleen in een éénmanszaak. Ik ben ervan overtuigd dat ik een meerwaarde kan zijn voor of om mensen hun zelfwaarde omtrent hun uiterlijk terug te geven. Professionaliteit en kwaliteit, vriendelijkheid en empathie. Ik ga me verder bijscholen als medisch schoonheidsspecialiste en voor mensen met een neurodegeneratieve aandoening.

Wat kan Beauty Care Professional je bieden?

Een medisch schoonheidsspecialiste is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens de medische richtlijnen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar de huisarts. (ik specialiseer me hier nog verder in) Kanker Beauty Professional -) Ik kreeg een intensieve jaaropleiding in samenwerking met het oncologisch team van diverse ziekenhuizen. Daar kregen we alle facetten( wat is kanker, nevenwerkingen, ziektebeleving, communicatie, zelfzorg, palliatieve zorg, contra-indicatievrije massage, hand- en voetverzorging,...) van de ziekte in hun bagage zodat mensen getroffen door kanker, met kennis van zaken kunnen bijstaan. Ik gebruik mijn producten tijdens mijn behandelingen en maak reclame via facebook en website. Ik wens een professionele en kwaliteitsvolle service aan te bieden.

Wie gingen je voor?

In mijn geval zijn het oncologische en neurologische personen met een specifiek zorgprofiel. En mensen met huidproblemen. Meestal uit het ziekenhuis of andere zorginstellingen of mensen die thuis verzorgd worden. Ik wens ze een positieve ervaring met deze specifieke zorg. Mijn empathie en zorgsame behandeling.


Foto's van Beauty Care ProfessionalBeauty Care Professional in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja