sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Ledeganckkaai 17
    2000 Antwerpen
  • 0473471115
  • Website

Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk Annick Jordens

Waarom is Annick Jordens Cosmeo+ de beste keuze voor jou?

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde, medische pedicure en persoonlijk advies. Eveneens gespecialiseerd voor patiënten met een chronische ziekte zoals: diabetici, perifere neuropathie, fibromyalgie, reumatoïde artritis, kanker, lymfoedeem. U kan eveneens terecht voor professionele schoonheidszorgen voor huid en haar met een medisch onderbouwde kennis.

Meer over Annick Jordens Cosmeo+:

Annick Jordens is zaakvoerder van Cosmeo+. Annick deed een ruime ervaring op in Medische Pedicure, verpleging en schoonheidszorgen te Parijs. Ze gaf trainingen in het domein van verzorging van de huid en cosmetica. Hierdoor groeide haar kennis op vele gebieden. Haar nieuwe doelstelling; zorg van de totale persoon waarbij het contact met het lichaam, de uiterlijke en de innerlijke presentatie van het lichaam de basis vormen.

Wat kan Annick Jordens Cosmeo+ je bieden?

Medisch onderbouwde verzorging met een multidisciplinaire samenwerking van een arts indien nodig. Sterilisatie van de instrumenten gebeurd via het Spaulding-schema, dit is een hoogwaardige desinfectie methode die ook toegepast wordt op het operatiekwartier in ziekenhuizen. De verzorgingsproducten zijn huidherstellende en werken anti-aging. Deze werden gecreëerd door Dr. Flemming K.Christensen, voormalig ingenieur van de Dermascan.

Wie gingen je voor?

Voor iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde, medische pedicure en schoonheidsspecialiste met een persoonlijk advies. Annick streeft ernaar om haar klanten vriendelijk te ontvangen met een uitstekende zorg, deskundig advies en een luisterende oor.Medische Pedicure bij Apotheek en Dokterspraktijk Annick Jordens in het kort

In het weekend geopend:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee