sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Grote- Roeselarestraat 30
    8980 Passendale
  • 0499/22 14 10

Mukava Passendale

Waarom is Mukava Passendale de beste keuze voor jou?

Na het volgen van de opleiding schoonheidsspecialiste in het middelbaar ben ik mij gaan verdiepen in de voetverzorging. Ik heb de opleiding gespecialiseerde voetverzorging gevolgd, specifieke snijtechnieken voor likdoorns en eelt, diabetische voetverzorging, stap- en loopanalyse in de voetverzorging en nog zoveel meer.

Voor mij is het belangrijk dat de klacht van de klant verholpen wordt en dat ik hierbij ook nog info kan meegeven aan de klant in verband met die klacht.

Meer over Mukava Passendale:

in mijn schoonheidssalon staan de voeten centraal. Ik doe gewone esthetische voetverzorging, gespecialiseerde voetverzorging waarbij indien nodig hulpstukjes aangebracht worden zoals een nagelbeugel, vilt, Luxe pedicure, gelish op de nagels en een specifieke massage voor de voeten en onderbenen van de klant.

Voor meer info kunt u altijd terecht op de facebook pagina: MukavaPassendale

Wat kan Mukava Passendale je bieden?

Mukava Passendale bied u een rustgevende omgeving aan waar u met al u voetproblemen terecht kan. Ik werk met de producten van Gehwol, een heel goed product die ook nog eens bekent in de oren klinkt bij de mensen.

Wie gingen je voor?

Iedereen kan bij Mukava terecht van jong tot oud. man en vrouw of het nu is voor een gewone pedicure of voor het behandelen van een klacht of misschien wel om eens volledig tot rust te komen met een luxe pedicure bij Mukava ben je zowieso welkom!

Ik vindt het vooral heel belangrijk dat de klanten weten dat ik eerlijk ben en de juiste behandeling kan aanbieden voor hun problemen. Ligt het probleem niet mijn in mijn vakgebied? dan zal ik dit ook eerlijk zeggen en hen doorverwijzen naar de juiste personen.


Foto's van Mukava PassendaleMukava Passendale in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja