sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • kleine valkstraat 2
    8700 Tielt
  • 0032496071399

Gespecialiseerd voetverzorger vanessa

Waarom is Gespecialiseerd voetverzorger vanessa de beste keuze voor u?

Op dit moment kies ik ervoor om de klant thuis te behandelen of te verwennen. Een eigen salon zal in de toekomst mogelijk zijn. Omdat ik merk dat sommige klanten ook eens verzorgd willen zijn buiten hun eigen omgeving.
Om u als klant een zo aangenaam mogelijke voetverzorging te bieden maak ik gebruik van een freestoestel met nattechniek. Dit werkt verfrissend, hygiënisch en voelt aangenaam. 
Als gespecialiseerd voetverzorger ben ik ook voldoende op de hoogte van de aandachtspunten bij bijvoorbeeld diabeten, reumapatiënten.. Ook mijn achtergrond als thuisverpleegkundige biedt hierin zeker een meerwaarde.

Wat kan Gespecialiseerd voetverzorger vanessa u bieden?

Tijdens de verzorging maak ik gebruik van aangepaste producten om uw voetklacht te verminderen of zelfs helpen bestrijden.
Ik maak onder andere gebruik van Gehwol, omdat dit een vaak gekend product is bij de klant. Maar sinds kort werk ik ook met de producten van Samenwerkende Pedicures, gemaakt door en voor pedicures. Zij bieden een uitgebreid en aangepast gamma voor de voeten.
Deze zijn ook te koop om mijn website: www.lovelyfeet.be. Gratis levering in Tielt.
Ook klanten die geen klachten hebben zijn welkom bij mij. Er is de mogelijkheid tot een welness-pedicure en gellak (zowel handen en voeten).

Wie gingen u voor?

Elke klant is welkom ongeacht de leeftijd. Ik werk in de omgeving Tielt. Indien ik meer dan 15 km moet rijden reken ik een kleine meerprijs aan.Gespecialiseerd voetverzorger vanessa in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja