Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Gruitroderkiezel 130
    3960 Bree
  • 0491.193.902
  • Website

BERGER - Esthetic Beauty & Care

Waarom BERGER - Esthetic Beauty & Care?

Bij ons kan u terecht voor zowel een medisch pedicure als voor ontspannende en esthetische schoonheidsbehandelingen. Met persoonlijke service bij u aan huis zijn we zeker een meerwaarde voor degenen die moeilijker te been zijn, maar ook voor iedereen wie liever thuis behandelt wordt om eender welke reden dan ook.

Het behandelingenaanbod bestaat uit gelaatsverzorging, gezichts- en lichaamsontharingen, esthetische en medische pedicure en het plaatsen van gellak voor manicure en pedicure.

Wat kan BERGER - Esthetic Beauty & Care u bieden?

Er wordt behandeld met producten van Dr. Baumann, deze bevatten enkel natuurlijke ingrediënten en ingrediënten gebaseerd op de opbouw van de huid. Hierdoor zijn ze erg geschikt voor alle soorten probleemhuiden (acné, psoriasis, eczeem, couperose, rosacea, verouderde huid, pigmentvlekken, ...), maar zijn ze ook heel toepasselijk wanneer u kiest voor een natuurlijke huidverzorging. Ze bevatten geen parabenen, parfums of minerale oliën en zijn volledig dierproefvrij en vrij van dierlijke ingrediënten.Deze pedicure in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja