sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Mageleinstraat 48A
    9000 Gent
  • 0032476222460

Love for body and feet

Waarom is Love for body and feet de beste keuze voor u?

"Happy feet" qua look & gevoel daar draait het om bij LOVE FOR BODY AND FEET. Elke klant krijgt een gespecialiseerde voetverzorging inclusief voetmassage en desgewenst stralen de teennagels met een geliefkoosde nagellak of gelcolor of een French pedicure. Extra troef, boek tegelijkertijd een afspraak voor je handen bij LOVE FOR NAILS, beide salons onder 1 dak gevestigd.

Meer over Love for body and feet:

In mijn rustgevend schoonheidssalon met veel lichtinval in het hartje van Gent behandel ik als schoonheidsspecialiste mijn klanten met de nodige zorg. Je kan er terecht voor een medische pedicure, gelaatsverzorging gebaseerd op huidverbetering en huidverjonging, ontharingen en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Welcome !

Wat kan Love for body and feet u bieden?

Je kan terecht in mijn salon voor een medische pedicure, gelaatsverzorging gebaseerd op huidverbetering en huidverjonging, ontharingen en wenkbrauw- en wimperbehandelingen. Ik werk met volgende merken: OPI en Faby voor lakken en gelcolor QMS en Abidis voor gelaatsverzorgingen Depilève hars en Max laser voor definitieve ontharingen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten komen vooral uit Gent en omstreken, ook toeristen laten zich behandelen in mijn beauty salon. Persoonlijke aanpak en klanttevredenheid zijn uitermate belangrijk voor mij. Veel lichtinval, hygiënisch werken , gezelligheid, openhartigheid, genieten van elke behandeling met een drankje erbij, oog voor detail, dat moet een klant voelen of ervaren.Love for body and feet in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee