sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoek 113/2.1
    2850 Boom
  • +32468352937

Smukke

Smukke, gespecialiseerde voetverzorging.

Tijdens het werken op voeten, zowel in de voetreflex als in de lichaamsmassages, is het me opgevallen hoe weinig aandacht we besteden aan de fysieke gezondheid van onze voet. Een fysiek gezonde voet draagt niet alleen bij aan je algemene fysieke gezondheid, maar ook aan je emotionele en mentale gezondheid. Helemaal in balans zijn met jezelf en je omgeving begint met een gezonde basis..en dat zijn onze voeten. Daarom zal al wie bij Smukke komt, de kans te krijgen om zijn basis optimaal te verzorgen en te leren lezen. Je voeten vertellen je levensverhaal, gisteren, vandaag en morgen, draag ze op handen!

Een gespecialiseerde voetverzorging bij Smukke ziet er als volgt uit:

- voetbad + scrub

- anamnese voeten

- eelt verwijderen

- nagels knippen, ingegroeide/kalk/.. nagels verzorgen, nagelriemen verzorgen, nagels vijlen

- likdoorn, eeltpit, eksteroog verwijderen

- kloven verzorgen

- voetmassage

- afwerking met basecoat-nagellak-topcoat (indien gewenst, omwille van gezondheidsmaatregelen vragen we om je eigen nagellak te voorzien, dit om kruisbesmetting tegen te gaan)

- advies thuisverzorging en aankoop producten (bij bv. schimmels, huidverzorging, diabetes..) of doorverwijzing naar arts

 

Hygiëne en steriel werk zijn voor Smukke heel belangrijk. Daarom wordt er gewerkt met professionele apparatuur die bij elke handeling gericht kan onsmetten en drogen. 

 

SPECIALISATIES:

Schimmel- en bacteriële infecties

Eelt en likdoorns


Foto's van SmukkeSmukke in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Ja