sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • speltstraat 12
    2400 mol
  • 0473 72 73 61

Feet&More

Feet&More...wie, wat, hoe?
Je voeten verdienen het om goed verzorgd te worden. Voetproblemen zijn er om aangepakt en indien mogelijk volledig opgelost te worden.

Als medische pedicure behandel ik: hardnekkige eelt, ingegroeide nagels, kalk of schimmelnagels in de volksmond, onychoplastie (kunstnagel plaatsen bij trauma of schimmelnagels om genezing te bevorderen). Ook diabetici kunnen met een gerust hart op behandeling komen, daar ik werk met aangepast materiaal en apparatuur. Ik volg op regelmatige basis bijscholingen om up to date te blijven en jullie nog beter te behandelen. Elke behandeling begint met een grondige analyse en het in kaart brengen van de voet. Sommige problemen kunnen onmiddellijk worden aangepakt, zoniet plannen we een extra afspraak. Eindigen doe ik altijd met een ontspannende voetmassage. Loop na de behandeling weer op wolkjes!!

Extra opleiding: schoonheidszorgen bij mensen met kanker!

Je handen zijn je visitekaartje...een professionele behandeling zorgt voor een natuurlijk en verzorgd resultaat. Handproblemen kunnen je belemmeren in je dagelijks leven, werk, etc. Hier denken we aan: droge handen en kloofjes, gescheurde of gebarsten nagels, een slechte conditie van de nagelriemen,...Een regelmatige manicure is sterk aan te bevelen.

Heb je reuma, slechte doorbloeding, winterhanden-en/of voeten, artrose,...kom dan eens langs voor een deugddoende paraffinepakking. Deze pakking is trouwens de ideale afsluiter na een pedicure.

Elke behandeling kan worden afgesloten met een kleurtje nagellak of gellak.

Kadotip: geef eens een kadobon van Feet&More!

Overige behandelingen: make up, ontharingen, gelaatsverzorging, verven wimpers en wenkbrauwen, workshops, ...

Groetjes

Peggy


Foto's van Feet&MoreFeet&More in het kort

In het weekend geopend:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Pedicure aan huis:

Nee