Alèze


Broeder de Saedeleerstraat 31 9340 Lede
0474510072 Klik om te bellen

Over Alèze

Waarom is Alèze de beste keuze voor jou?

Bij Alèze zijn jouw voeten in goede handen! Hangen die likdoorns, voetkloven of ingegroeide nagels je de voeten uit? Last van kalk of schimmelnagel of gewoon zin om op wolkjes te lopen? Dan ben je bij Alèze aan het juiste adres, en dat op jouw adres. Blijf rustig zitten met de voetjes omhoog, pedicure Sara Baeyens komt naar je toe!

Meer over Alèze:

Sara Baeyens is het gezicht achter Alèze, afgestudeerd in de verpleegkunde en de gespecialiseerde voetverzorging. Daarna volgde ze workshops en bijscholingen rond huid- en nagelaandoeningen, diabetesvoet, orthoplastie, freestechnieken en vilt- en anti-druktechnieken en nog zoveel meer... Ze blijft zichzelf ook bijscholen om u de beste behandeling aan te bieden. Met Alèze heeft ze zich tot doel gesteld u opnieuw comfort te geven bij nagel- of voetgerelateerde kwaaltjes en uw voeten een heerlijk ontspanmoment te bezorgen. Zet de drukke dag opzij en geniet opnieuw van uw voeten!

Wat kan Alèze je bieden?

Als gespecialiseerd voetverzorger pakt Sara niet alleen je nagel- of voetproblemen aan, maar geeft ze je ook een complete pedicurebehandeling of een ontspannende voetmassage. Indien nodig kunnen ook silicone orthesen op maat gemaakt worden. Ook vilttechnieken als antidruk bij pijnlijke terugkerende klachten en het drukvrij maken van ingroeiende nagels behoren tot de mogelijkheden.

Pedicure aan huis

Ja

Onze locatie

Alèze


Broeder de Saedeleerstraat 31 9340 Lede
0474510072 Klik om te bellen