Ai To


koning boudewijnlaan 1A 9200 Dendermonde
0470 582011 Klik om te bellen

Over Ai To

Waarom is Ai To de beste keuze voor u?

AI To Zorg voor lichaam en geest Ai To is een Japans woord en betekent "met liefde". Het is dan ook belangrijk voor mij dat ik mijn therapieën en zorg kan brengen vanuit mijn hart. Mijn eigen persoonlijkheid maakt mijn zaak uniek.

Meer over Ai To:

Mijn zaak is een éénmanszaak. Vanuit mijn jarenlange ervaring in de zorgsector heb ik er altijd van gedroomd om op eigen benen te staan in het aanbieden van zorg en therapie. Ik geloof zeer sterk in de diensten die ik aanbied. In de toekomst wil ik een verdere groei bereiken zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak.

Wat kan Ai To u bieden?

VOETVERZORGING: is een esthetische voetbehandeling, plus behandeling van ingegroeide nagels, likdoorns enz. SPA PEDICURE: is een wellness behandeling door het aanbod van een voetbadje, een scrub, een voetverzorging en een heerlijke voetmassage. VOETREFLEXOLOGIE: reflextherapie gaat ervan uit dat de mens een dynamisch geheel is en niet enkel een samenstelling van organen en weefsels. Ze gaat ervan uit dat elk lichaam de kracht bezit stoornissen te bestrijden en zich te herstellen. ZORGMASSAGE voor kankerpatiënten: is een aangepaste en veilige massage die het welzijn verhoogt en klachten zoals pijn, slaapstoornissen, angst en depressies vermindert. Anti-stress-massage: Bij deze massage worden zachte technieken gebruikt die de algemene ontspanning van lichaam en geest bevorderen. Harmonie in je zijn is het uiteindelijke doel.

Wie gingen u voor?

Zorgvragers voor voetverzorging, zorgvragers voor voetreflexologie, kankerpatiënten en chronisch zieke mensen mensen die op zoek zijn naar een moment van totale rust. Je kan ook genieten van een ontspannende relaxmassage of een natuurlijke gelaatsverzorging. Ik streef naar een totaalbeleving voor de zorgvrager.

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Ai To

Ai To

Ai To


koning boudewijnlaan 1A 9200 Dendermonde
0470 582011 Klik om te bellen